Het Daglicht All-inclusive concept van Mijndaglicht

dakramen voor hellende daken 1000x1000-minBij Mijndaglicht bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, wij werken namelijk alleen maar met A merken waarvan de prestaties voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Maar daar bent u er niet mee!
Wij doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Het is onze taak als daglichtwinkel om een ieder op de juiste wijze te informeren en te adviseren. Wij verzorgen het hele traject, All inclusive, van inmeten tot montage en oplevering. Wij adviseren en staan u bij waar nodig. De prestatie, functionaliteit, comfort en de montage van het gekozen daglichtproduct vormt altijd de rode draad in het hele proces. Met Mijndaglicht heeft u een totaal oplossing tot uw beschikking die alle elementen van het daglichtproduct, functionaliteit en prestatie, dak-aansluiting,waterkerend manchet, raamdecoratie, zonwering en montage op elkaar afstemt.

U het gemak, wij ontnemen u zorg !

Wat houdt DAGLICHT ALL-INCLUSIVE allemaal in?

Of het nu gaat om een nieuw te plaatsen daglichtproduct of het vervangen van een bestaand, de prestatie en de uitvoering van het nieuwe daglichtproduct is het uitgangspunt.

  • Inmeten
  • Advies in functionaliteit nieuw daglichtproduct en raamdecoratie.
  • Leveren kwalitatief hoogwaardig daglichtproduct, bijpassende gootstukken en waterkerend manchet.
  • Energiezuinig monteren volgens voorschriften fabrikant.
  • Binnenafwerking voorbehandeld in wit kunststof, grondlak wit, eventueel aflak.
  • Bezemschoon opleveren en afvoeren afval.
  • Montage door een gecertificeerd Dakvenstermeester
  • 10 jaar GARANTIE op montage.

Mijndaglicht_DakvenstermeestersMijndaglicht verzorgt de montage in samenwerking met leden van Dakvenstermeesters montage keurmerk, hierdoor bent u verzekert van vakkundige montage door gecertificeerde monteurs.
Leden van Dakvenstermeesters volgen jaarlijks trainingen om daglichtproducten volgens bouwbesluit en voorschriften te monteren. Tevens volgen ze producttrainingen bij diverse fabrikanten.

Wilt u meer weten over DAGLICHT ALL-INCLUSIVE van Mijndaglicht?
Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met een daglichtadviseur van Mijndaglicht.

Aanvraag offerte of advies over daglichtproduct

 

Verification

 
Lichtkoepel_Curved_Velux