Word jij Mijndaglicht Franchisenemer

Hou jij ook van Daglicht?

Mijndaglicht is een unieke franchise formule met een ruim assortiment aan daglichtproducten van uitsluitend A merken, die de behoefte invult op de groeiende consumentenvraag naar daglicht, lucht, en ruimte.
Uitgaande van de (latente) behoefte van de klant.
Met een gesloten salestool DIGIdaglicht wordt inzicht gegeven in daglichtoplossingen en begeleid naar de maatwerk woonoplossing!

Mijndaglicht zoekt ondernemende mensen met passie voor daglicht!
Mijndaglicht is op zoek naar gemotiveerde ondernemers die samen met ons hun eigen succesvolle winkel willen opbouwen in hun eigen regio. Onze formule is gebaseerd op een laagdrempelige instap. Onze missie is het nut van daglicht en het merk Mijndaglicht te versterken. Het succes van elk individu levert daaraan een bijdrage. Gezamenlijk creëren we een prettiger leef en woonklimaat met Mijndaglicht.

Franchising in het kort
Mijndaglicht franchise is een vorm van intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Daarbij stelt de ene partij (franchisegever) aan de andere partij (franchisenemer) een compleet ondernemingsconcept met een unieke Digitale verkooptool ter beschikking. De samenwerking is erop gericht om alle partijen er beter van te laten worden.

Wie zoeken we?
Gemotiveerde collega’s in het bezit van een gezonde ondernemers drang en minstens 5 jaar ervaring in een commerciële, dienstverlenende organisatie.

Jou eigen Daglichtwinkel!

franchise_gidsNeem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aanvraag meer informatie Franchise formule

 

Verification