Mijndaglicht Middelburg

Mijndaglicht_MiddelburgOverdag voorziet de natuur ons in de woning of kantoor via dakvensters, lichtkoepels, lichtstraten of dakkapellen van licht en frisse lucht. Meer daglicht en frisse lucht in huis zorgen voor een gezonde en aangename leefomgeving, een inspirerende werkomgeving en een efficiënte leeromgeving. De keuze voor voldoende daglicht en frisse lucht is een keuze voor comfortabel en bewust wonen. Samen met de mogelijkheid tot reductie in energiegebruik en -kosten passen deze aandachtspunten perfect in ons duurzame gedachtegoed.

Daglichtwinkel met beleving op ware grote!

DIGIdaglicht_MijndaglichtWij zijn gevestigd in de binnenstad van Middelburg, in de Geere Passage 10 treft u een ruim assortiment aan daglichtproducten, o.a. dakramen, lichtkoepels, vlakglasramen en daglichtbuizen.

In onze showroom kunt u uw zolder op ware grote beleven op een wand van 5×3 meter kunnen wij alle mogelijke daglichtoplossingen aan u tonen en brengen uw zolder tot leven. Met het virtuele programma DIGIdaglicht kunnen wij een standaard of een combinatie van meerdere dakramen een dakserre of een dakkapel op ware grote aan u tonen, dit is uniek in Nederland.

Kom eens langs en bekijk wat wij met uw zolder kunnen creëren!

Mijndaglicht Middelburg
Claudia Muller
Geere Passage 10
4331 MK Middelburg (Zld)
T: 06-57622511
M: middelburg@mijndaglicht.nl