Uitzetdakraam voor hellend dak

Met een uitzetdakraam krijgt u ongehinderd uitzicht en kunt u veel daglicht toelaten. Ideaal voor uw woon-, werk-, slaap- of hobbyruimte met een hellend dak.
Het Uitzetdakraam scharniert aan de bovenzijde, met een handgreep aan de onderzijde bediend u het dakraam eenvoudig en kunt u traploos openen. Voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit kunt u het dakraam 180° om zijn as laten roteren zodat het in de schoonmaak stand gezet wordt. Bijna alle uitzetdakramen zijn tevens voorzien van een ventilatierooster, dit kan zijn door middel van de handgreep die tevens als ventilatieklep dient of met een ventilatierooster in de bovendorpel van het uitzetdakraam zodat uw dakraam gesloten blijft.

Het uitzetdakraam is verkrijgbaar in een houten blank of wit afgelakte variant, houten kern met kunststof toplaag wit maar ook in volledig kunststof PVC wit of met een kleur. Het uitzetdakraam is standaard handbediend, het merk ROTO heeft als enige een volledig elektrisch bedienbaar uitzetdakraam. Kies wat het beste past bij uw woonwensen.