Mijndaglicht Ede

Mijndaglicht_XXL_EdeIn ons adviescentrum te Ede bent u van harte welkom om samen met onze daglichtadviseur of uw architect een plan te maken voor uw zolder, slaapkamer of woonkamer. Met onze unieke DIGIdaglicht tool kunnen wij uw zolder op ware grote voorzien van dakramen, dakkapel, LUXboX of dakserre. In onze showroom staan de A-merken dakramen VELUX en FAKRO maar ook een Dakkapel en LUXboX zodat u kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein FRANKENENG.

Daglichtwinkel met beleving op ware grote!

DIDIdaglicht_MijndaglichtWij zijn gevestigd in Ede tegenover de BOUWMAAT, GAMMA en PRAXIS, hier treft u een ruim assortiment aan daglichtproducten, o.a. dakramen, lichtkoepels, vlakglasramen en daglichtbuizen.

In onze showroom kunt u uw zolder op ware grote beleven op een wand van 5×3 meter kunnen wij alle mogelijke daglichtoplossingen aan u tonen en brengen uw zolder tot leven. Met het virtuele programma DIGIdaglicht kunnen wij een standaard of een combinatie van meerdere dakramen een dakserre of een dakkapel op ware grote aan u tonen, dit is uniek in Nederland.

Kom eens langs en bekijk wat wij met uw zolder kunnen creëren!

Mijndaglicht Adviescentrum Ede
Lorentzstraat 3B
6716 AD Ede (Gld)
T: 085-3030660
M: ede@mijndaglicht.nl