Projecten met Mijndaglicht

Mijndaglicht is uw partner in daglichtoplossingen voor projecten.

Steeds meer architecten en bouwbedrijven weten onze kwaliteiten en kennis van daglicht te waarderen, als partner voor de meest uiteenlopende projecten staan wij u graag van dienst.

Architecten betrekken Mijndaglicht al in een vroeg stadium bij een project om de mogelijkheden te bekijken voor de daglichttoetredingen in het hellende of platte dak, door ons ruime assortiment zijn wij nooit vorm- of maatgebonden.

Ook aannemers en vastgoedbedrijven kunnen veel kosten besparen door in een vroeg stadium de juiste keuze te maken, door steeds hogere isolatiewaardes en aantoonbare prestaties van woningen of gebouwen is het zaak om ook de daglichttoepassingen hier op af te stemmen.

In opdracht van GEBEbouw uit Helmond hebben wij de Peelboerderij van Staatsbosbeer in Ospel voorzien van een glasdak. Wij kunnen met het modulaire daglichtsysteem plaatsen in ieder gewenste vorm en afmeting.

De architect Heer & Meester heeft het glasdak toegepast om de stilte, licht en het donker van de omgeving de juiste beleving te geven.

Bekijk hier de film van het schetsontwerp waarmee de architect de opdracht heeft verworven.

In opdracht van Logchies uit Beverwijk hebben wij de dakramen vervangen van 95 woningen in Hilversum. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken investeerd in energieverbetering van haar woningen. In een vroeg stadium hebben wij meegedacht hoe dit te kunnen bewerkstelligen met de dakramen.

De VELUX dakramen worden geplaatst in de nieuwe isolatieplaten met behulp van een isolatiekader en waterkerend manchet, de binnenafwerking wordt kant en klaar aangebracht met DakraamDECO aftimmerpakketten zodat er geen schilder meer achteraan komt.

In opdracht van een particulier opdrachtgever uit Katwijk (ZH) hebben wij het grootste panoramisch dakvenster geplaatst. Wanneer de ramen geheel geopend zijn ontstaat er een opening van 260x170cm, ideaal om uw prive dakterras te realiseren.

De ROTO Azuro wordt in Nederland exclusief aangeboden door Mijndaglicht, de montage vindt plaats door gecertificeerde monteurs.

In opdracht van een Weijerseikhout uit Groesbeek hebben wij een Solar indaksysteen in combinatie met dakvensters geplaatst in Vlaardingen. Wij kunnen voor u een Solar systeem samenstellen en ook de capaciteit en opbrengsten berekenen, natuurlijk is montage in combinatie van daglichtsystemen voor ons vanzelfsprekend.

Meer weten over ons mogelijkheden in Solar indaksystemen, kijk dan op de solarsite.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project?
Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met een daglichtadviseur van Mijndaglicht.

Aanvraag offerte of advies over daglichtproduct

 

Verification